Arrangementer

Aabenraa Kunst & Musikforening arrangerer udstillinger, kunstforedrag og koncerter i Aabenraa

 

Seneste nyheder om arrangementer i Aabenraa:

2011 maj Artist talk

Skrevet af Administrator. Sendt til Arrangementer

 Søndag den 8. maj kl. 14 byder Kunstmuseet Brundlund Slot på et unikt indblik i en international kunstnerduos kunstneriske liv, når Tall Blond Ladies kommer og fortæller om deres performance kunst.

For nogle besøgende vil det være et gensyn med den svensk- tyske duo, der i 2009 besøgte Aabenraa i forbindelse med kunstnersymposiet Aabenraa ArtWeek. Dengang arbejdede Tall Blond Ladies ved Enstedværket og på Banegården Kunst og Kultur, hvor de iført korsetter og stepsko performede for hele Aabenraa by.

Denne gang er tyske Irina Runge og svenske Anna Bendtson på et længere ophold i Aabenraa igennem Statens Kunstråds udvekslingsprogram DIVA ( Danish International Visiting Artist). Det er  Aabenraa ArtWeek, der har hentet midlerne hjem til at invitere kunstnerduoen, og Kunstmuseet Brundlund Slot byder stolt velkommen, når kunstnerne selv i dialog med Markus Herschbach fortæller om deres værker og baggrunden for det synkrone partnerskab - f. eks. hvordan performancekunstnerne helst kører på tandem, når de skal rundt i byen. Udover kunstnernes egen fortælling vil der blive vist tidligere filmede performances denne eftermiddag på museet. Artist Talken foregår primært på tysk, men publikum er velkommen til at stille spørgsmål på dansk eller engelsk.

Arrangementet er gratis for museets gæster (dvs. alm. entre 40 kr. - medlemmer af Aabenraa Kunst- og Musikforening har fri entre).

Set og sket før 2010: